Parterapi og sexologisk rådgivning

Psykoterapi betyder oftest en behandling, der kan hjælpe, hvis livet af en eller anden grund gør så ondt, at du ikke kan leve det uden meget store sjælekvaler.
Målet med psykoterapi er at blive opmærksom på din egen adfærd og samtidig at udvikle kompetencer, der gør det nemmere at leve livet både i modgang og medgang.
I terapien bliver du udfordret i dit nuværende liv og de aktuelle situationer. Du får nye input, alternative muligheder og konstruktiv feedback.
Terapi kan også være en god vej til personlig vækst, uden livet er svært. Det er heldigvis blevet almindeligt acceptabelt at bruge terapi, som en måde at udvikle sig selv på, at se alternativer og dermed få et valg omkring, hvordan du vil leve livet.
I terapien kan du hente ny indsigt og med støtte få sat ord på dine følelser, tanker og refleksioner.

Du kan have glæde af psykoterapi, hvis du oplever problemer omkring f.eks.:

  • Depression og stress, f.eks oplevelsen af stress både på job og privat og samtaleterapi ifm. depression.
  • Aggresiv adfærd, angst, manglende selvværd og selvtillid, relationelle problemer og udfordringer med at kommunikere med andre.
  • Post-traumatic stress som følge af ulykker, sygdom, sorg og andra tab som seperation, skilsmisse m.v.
  • Skilsmisse og familieproblemer, f.eks. mine og dine børn samt fælles børn, problematikker mellem ny familie og tidligere familie
  • Afhængighed og tvangshandlinger, f.eks. overspisning, overvægt, arbejde, ludomani, Internetafhængighed, alkohol, narkotika, pornografi m.v.

Jeg tilbyder både individuel terapi og parterapi Der er flere andre problematikker, som med fordel kan tages med i terapi.

Jeg har praksis i  Randers og København og jeg har også mulighed for at tilbyde aftentider. Send mig en mail anette@anettekrogh.dk eller ring 21643414 og høre nærmere om mulighederne for jer.


Hvordan vælger jeg terapeut?

Når man skal vælge terapuet kan det være svært at vide hvilke kriterier man skal vælge udfra …

Lær at lytte

Der findes flere følelser end ord til at beskrive dem. Det som der udtrykkes og gives rum til, får gode vilkår og...