Information til klienter

Varighed
Individuelle sessioner og parterapeutiske sessioner varer 60 minutter, familieterapi og familierådgivning varer 90 minutter.

Betaling
Der betales kontant eller med MobilePay for hver afholdt session ved dennes afslutning, alternativt ved bankoverførsel til konto 8113-0006105981 senest 3 dage efter afholdt session.

Aflysning
Planlagte terapitimer kan aflyses/flyttes senest 24 timer inden terapitimen uden beregning. Kommer aflysningen senere vil jeg tilstræbe at finde et andet tidspunkt indenfor samme uge der er passende for os begge, hvis dette ikke er muligt vil terapitimen blive faktureret.

Journal
Jeg fører ikke journal men kan opbevare korte beskrivelser fra vores terapitimer. De kan ikke identificeres ved navn og bliver opbevaret sikkert.

Fortrolighed/tavshedspligt
Vores terapitimer er fuldstændig fortrolige undtaget nedenstående omstændigheder:
Fra tid til tid vil jeg diskutere mit terapiarbejde med en klinisk supervisor, dette er standard praksis og hjælper mig i mit arbejde såvel som det kan hjælpe dig. Min supervisor er bundet af de samme etiske regler og fortrolighed som jeg selv.
Hvis jeg tror der er risiko for at du vil skade dig selv eller andre, forbeholder jeg mig retten til at bryde fortroligheden for at undgå at der sker skade. Jeg vil dog kun gøre dette under ekstreme forhold og vil altid forsøge at tale med dig om det førend jeg handler.
Hvis det kræves at jeg giver vidneforklaring (f.eks. kriminalsager).
Du er forpligtet til at oplyse mig om du har nogen psykiske sygdomme (nuværende eller mulighed for tilbagefald) eller lignende i fortiden. (inklusiv specielle problemer eller afhængighed/misbrug og tidligere terapi eller lignende rådgivning).
Jeg kan i forbindelse med videreuddannelse og fortsat professionel udvikling, forelægge skriftlig materiale til evaluering fra nogle af vores session. Dette materiale vil blive anonymiseret for at beskytte din identitet og vil kun blive set af professionelle der også er budet af de etiske retningslinier.
Jeg følger psykoterapeut foreningens etikregler, du kan finde regelsættet på www.psykoterapeutforeningen.dkHvordan vælger jeg terapeut?

Når man skal vælge terapuet kan det være svært at vide hvilke kriterier man skal vælge udfra …

Lær at lytte

Der findes flere følelser end ord til at beskrive dem. Det som der udtrykkes og gives rum til, får gode vilkår og...