Referencer

Vi synes begge, at forløbet var en stor succes. Din indsats har hjulpet os begge med øjenåbnere og er en væsentligt del af grundlaget for, at vores fællesskab ikke er kørt af sporet, men tvært imod vendt tilbage i en styrket form, så vi nu begge uden forbehold af nogen art ser fremad - sammen.
Det, der var mellem os af sorg, skumlen, utryghed og mistænksomhed er afløst af glæde, positive indspil, tryghed og tillid - det kan lyde banalt, men jeg kan love dig for, at det er helt reel og oplevet livskvalitet.
Samtalerne med dig har hjulpet til at løse op for nogle problemstillinger og se ting på nye måder... Egentlig synes jeg det er min elskede der har flyttet sig mest i positiv retning, men hun påstår også at jeg har taget nogle skridt, der har hjulpet på det.
Vi er enige om, at vi har oplevet samtalerne med dig - alene og hver for sig - son uhyre givende, og at vi vil fremhæve din meget åbne og professionelt lyttende og reflekterende indstilling som en stor kvalitet.
Vi føler, at din medvirken har givet os redskaber til en permanent og positiv løsning på de problemer, der var ved at køre vores mere end 20 år lange ægteskab i hårdknude. Nu er det hele løst, og vi er med fornyede ressourcer gået løs på de udfordringer, der naturligvis altid byder sig fra omverdenen. Nu skuer vi fremad mod et sig nærmende sølvbryllup, og håber vi kan gøre ældre slægtled kunsten efter med både guld- og diamantbryllup, når og hvis den tid kommer!
Vi vil meget gerne anbefale dine tjenester til dem, der måtte have behov for det - Tak for din bistand! - siger dine ubetinget glade og tilfredse kunder.
Per og Gitte

(Navne i referencen er ændret af hensyn til de involverede.) 

Hvordan vælger jeg terapeut?

Når man skal vælge terapuet kan det være svært at vide hvilke kriterier man skal vælge udfra …

Sex eller intimitet?

Når den ene eller begge parter har problemer med lyst eller ønske om seksuel kontakt, vil mange par opleve at...