”Vi taler simpelthen ikke sammen” er en meget almindelig beklagelse fra par. Sædvanligvis mener de, at de taler til hinanden men får aldrig løst problemerne. Kommunikation er mere end en en-vejs proces, ligesom at anvende en Walkie Talkie, hvor du taler, afventer bekræftelse på at den anden person modtog din besked og så taler igen. At lære effktiv kommunikton tager tid, da vi skal bryde livslange vaner, men når de engang er lært betyder det en enorm forskel på konfliktniveauet og misforståelser mellem parterne.

Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og til analyseformål. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse, samt til analyseformål. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk