Efter at have arbejdet med hundrede af par gennem de sidste mange år er der specielle opmærksomheder som kan hjælpe jer til at bevare forholdet:

Det nytter ikke noget at skændes – men det kan være befriende. Når to mennesker skændes, mener den ene, at han reagerer på noget den anden sagde. Ingen tror at de startede skænderiet – men det startede jo på en eller anden måde, gjorde det ikke? Par kommer til mig for at lære noget om hvordan de kan være uenige på en anderledes måde.S kænderierne starter når den ene A siger eller gør noget uden at være opmærksom på hvilken indflydelse det har på den anden B. B reagerer med vrede, forsvar o.lign. og opleves af A som han fremprovokerer en konflikt, da A ikke er klar over hvordan hans handlinger influerede på B. Modgiften for skænderier er at blive mere opmærksom på din egen virkning på den anden person – og omvendt. Vi bliver mere opmærksomme på, eller følsomme overfor, vores virkning på hinanden ved at have vores antagelser omkring den anden udfordret.

Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og til analyseformål. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse, samt til analyseformål. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk