Om mig

Jeg har gennem mange år arbejdet som privatpraktiserende psykoterapeut primært med parterapi, individuel terapi, familieterapi og sexologisk rådgivning. Desuden arbejder jeg i forskellige institutioner og organisationer som supervisor og proceskonsulent.

Mit uddannelsesmæssige udgangspunkt er bla.:

  • International videreuddannelse i gestalt- og psykoterapi. Uddannelsen er akkrediteret af  EAGT (European Association for Gestalt Therapy) og EAP (The European Association for Psychotherapy).
  • Gestalt Supervisor (Istituto de Gestalt HHC Italy)
  • Parterapeutisk videreuddannelse  fra GATLA (Gestalt Associates Training Los Angeles) med Rita og Bob Resnick.
  • Klinisk Sexologi fra DACS (Danish Association for Clinical Sexology)

Derudover har jeg andre relevante internationale uddannelser bla. socialpsykologi, supervision mv..

Jeg ejer Gestaltinstituttet og har gennem flere år uddannet psykoterapeuter, parterapeuter, familieterapeuter, kliniske terapeuter og supervisorer.

Jeg tilbyder psykoterapi og supervision på engelsk.

Jeg er medlem af EAGT (European Association for Gestalt Therapy), IAAGT (The International Association for Advancement in Gestalt Therapy) og Psykoterpeutforeningen (MPF) og som kvalitetssikring og videreudvikling af mine kompetencer, modtager jeg løbende supervision på egen personlig og faglig udvikling.
Jeg er medlem af Dansk Forening for Klinisk Sexologi (DACS).

Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og til analyseformål. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse, samt til analyseformål. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk