Om mig

Jeg har gennem mange år arbejdet som privatpraktiserende psykoterapeut primært med parterapi, individuel terapi, familieterapi og sexologisk rådgivning (Klinisk sexologi DACS). Desuden arbejder jeg i forskellige institutioner og organisationer som supervisor og proceskonsulent. Mit udgangspunkt er bla. certificerede videreuddannelse i gestalt- og psykoterapi, parterapi og socialpsykologi. Derudover har jeg andre relevante internationale uddannelser.

Jeg ejer Gestaltinstituttet og har gennem flere år uddannet psykoterapeuter, parterapeuter, familieterapeuter, kliniske terapeuter og supervisorer.

Jeg tilbyder psykoterapi og supervision på engelsk.

Jeg er medlem af Psykoterpeutforeningen (MPF) og som kvalitetssikring og videreudvikling af mine kompetencer, modtager jeg løbende supervision på egen personlig og faglig udvikling.

Jeg er medlem af Dansk Forening for Klinisk Sexologi (DACS).

Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og til analyseformål. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse, samt til analyseformål. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk