Information til klienter

Her kan du læse mere om hvordan du skal forholde dig som klient. Det er vigtigt for mig, at du/I har den information I har brug for, når I vælger mig som psykoterapeut, parterapeut, familieterapeut eller sexolog.

Varighed

En session varer 60 minutter.

Betaling

Der betales kontant eller med MobilePay 28609 for hver afholdt session ved dennes afslutning.

Aflysning og betaling

Planlagte terapitimer kan aflyses/flyttes senest 24 timer inden terapitimen og kun uden beregning ved bestilling af ny tid.
Kommer aflysningen senere vil terapitimen blive faktureret.

Journal

Jeg fører ikke journal men kan opbevare korte beskrivelser fra vores terapitimer. De kan ikke identificeres ved navn og bliver opbevaret sikkert. jeg overholder GDPR lovgivningen.

Fortrolighed/tavshedspligt

Vores terapitimer er fuldstændig fortrolige undtaget nedenstående omstændigheder:

Fra tid til tid vil jeg diskutere mit terapiarbejde med en klinisk supervisor, dette er standard praksis og hjælper mig i mit arbejde såvel som det kan hjælpe dig. Min supervisor er bundet af de samme etiske regler og fortrolighed som jeg selv.

  • Hvis jeg tror der er risiko for at du vil skade dig selv eller andre, forbeholder jeg mig retten til at bryde fortroligheden for at undgå, at der sker skade. Jeg vil dog kun gøre dette under ekstreme forhold og vil altid forsøge at tale med dig om det førend jeg handler.
  • Hvis jeg vurderer i enkelte situationer, at det kræves jeg skal give vidneforklaring (f.eks. kriminalsager).
  • Du er forpligtet til at oplyse mig om du har nogen psykiske sygdomme (nuværende eller mulighed for tilbagefald) eller lignende i fortiden. (Inklusiv specielle problemer eller afhængighed/misbrug og tidligere terapi eller lignende rådgivning).
  • Du er forpligtet til at orientere mig hvis du går i andre psykoterapeutiske forløb sideløbende.
  • Jeg kan i forbindelsen med uddannelse af psykoterapeuter, supervisorer og sexologer anvende cases inspireret fra min praksis. Dette materiale vil blive anonymiseret for at beskytte din/jeres identitet
  • Jeg kan i forbindelse med videreuddannelse og fortsat professionel udvikling, forelægge skriftlig materiale til evaluering fra nogle af vores session. Dette materiale vil blive anonymiseret for at beskytte din/jeres identitet og vil kun blive set af professionelle der også er bundet af de etiske retningslinjer.

Jeg følger Dansk Psykoterapeutforenings Etiske Regler og EAGT Code of Ethics. Du kan finde regelsættet her www.psykoterapeutforeningen.dk og www.eagt.com

 

“Samarbejdet med Anette Krogh er og har været både professionelt, behageligt, tillidsvækkende, udfordrende og med et stort personligt og arbejdsmæssigt udbytte. Jeg vil derfor helt klart gerne give Anette Krogh min bedste anbefaling. Hun er en yderst professionel terapeut, der formår at komme ind til kernen i et terapi-forløb. Hun er meget behagelig og tillidsvækkende, og terapi-forløbene har givet mig en energi og gå-på-mod overfor både arbejdsmæssige og personlige situationer, som jeg ikke vidste jeg havde eller turde kaste mig ud i før. Anette Krogh vil helt klart være den jeg henvender mig til for yderligere terapi”.

- citat

Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og til analyseformål. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse, samt til analyseformål. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk