Der er altid omkostninger ved fortrolighed.

Med dette mener jeg ganske enkelt, at hvad jeg end gør, gør jeg det af en årsag, der på samme tid virker overbevisende, tvingende nødvendigt og presserende for mig. Årsagerne til ikke at vil være fortrolig er:

1. Jeg kender ikke mig selv godt nok til at vide hvordan jeg begynder at dele min verden og lærer din at kende (pga. udviklingsmæssig underskud i min egen intersubjektive historie)
2. Jeg ønsker ikke forholde mig til konsekvenserne ved at kende dig på den måde.
3. Noget af det jeg vil bringe op og dele – håb, fantasier, frygt, følelser, ønsker – har været så skamfuldt i min egen historie, at jeg ikke ønsker det skal ses eller vides af en anden person.
4. Den nuværende situation er ikke sikker nok, efter min vurdering, til at gå i lag med hele den usikker rejse som fortrolighed indebærer.

Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og til analyseformål. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse, samt til analyseformål. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk