»Ro på. Slap nu lidt af. Og glæd jer over det, som I har. I jager et godt sexliv, som om I skulle løbe maraton. Sexlivet er noget andet. Der er så mange faktorer i det.«
Nogenlunde sådan siger Anette Krogh, der er parterapeut og har klinisk sexologisk rådgivning i Randers, til sine klienter, når de søger hjælp til at få mere gang i sexlivet – typisk fordi den ene part har mindre lyst end den anden.

Læs artiklen her. Sexolog- »Slap nu lidt af. I jager et godt sexliv, som om I skulle løbe maraton« – Indland

Artikel af Morten Zahle, Jyllands-Posten 29.12.2019.

Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og til analyseformål. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse, samt til analyseformål. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk